Гаф в bTV: Новата водеща не се появи в новините
Обяснение какво се е случило не бе дадено, а в студиото се появи Лили Боянова, която води и вчера След вчерашната смяна на ръководните кадри на bTV, днес най-новата водеща Марина Цекова не се появи в ефир. Въпреки че и сайтът на първата частна телевизия, и съобщение до всички медии твърдеше, че кадърът на Нова […]

Обяснение какво се е случило не бе дадено, а в студиото се появи Лили Боянова, която води и вчера

След вчерашната смяна на ръководните кадри на bTV, днес най-новата водеща Марина Цекова не се появи в ефир. Въпреки че и сайтът на първата частна телевизия, и съобщение до всички медии твърдеше, че кадърът на Нова става водеща на новините в 17.00 от днес-вторник, това не се случи. Обяснение какво се е случило не бе дадено, а в студиото се появи Лили Боянова, която води и вчера, пише hotnews, цитирани от Марица. 

По принцип тя чете случващото по света и у нас в 17ч, после в 19ч. е в тандем с Иван Георгиев, а той остава до 23.30 за късната емисия. Редът щеше да наруши Марина, която от вчера официално е част от bTV.

Идването ѝ от Нова е съгласувано с най-големия шеф на bTV-Мартин Швехлак, но какви са плановете за нея на току-що назначения директор новини и актуални предавания Антон Хекимян остават тайна.

Твърде е възможно Цекова или малкото ѝ дете просто да имат здравословни проблеми, но определено липсата ѝ поражда много въпроси как ще протече смяната на шефовете в първата частна телевизия у нас.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук