Васил Божков: Всички българи страдат от убийствената неадекватност на хунтата
Мерките в стила на страхливеца Борисов очаквано се провалиха Имате близък, който е загубил битката с COVID-19. Имате бизнес, който е загубил битката с COVID-19. Загубата на България всеки ден е непрежалима. Последните 10 месеца всички българи страдат от убийствената неадекватност на хунтата. Мерките в стила на страхливеца Борисов очаквано се провалиха. Преди 10 месеца […]

Мерките в стила на страхливеца Борисов очаквано се провалиха

Имате близък, който е загубил битката с COVID-19. Имате бизнес, който е загубил битката с COVID-19. Загубата на България всеки ден е непрежалима. Последните 10 месеца всички българи страдат от убийствената неадекватност на хунтата.

Мерките в стила на страхливеца Борисов очаквано се провалиха. Преди 10 месеца държавата бе безсмислено затворена. После бе отворена, за да може България да стане световен шампион по смъртност от COVID-19.

Хунтата, която с години краде от здравето на хората, е убийствената диагноза на България днес.

Става дума за престъпление.

Умишлено вземане на неправилни решения, за могат да се крадат огромни средства. Част от тези средства се отклоняват, за да се гради имидж на благотворител на Шиши. Имидж, който да помогне за сбъдването на мечтата му да бъде премиер на България. Пътят му към властта вече е постлан с труповете на хиляди българи, починали заради болните му амбиции и престъпните злоупотреби с помощите от ЕС.

За това ни трябва друго лечение – на изборите догодина.

Васил Божков

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук