Уилям и Хари се сдобриха и размениха коледни подаръци
Принцовете Уилям и Хари са разменили коледни подаръци и са сключили „примирие“, съобщава Mirror. Кралски биограф твърди, че двамата братя поддържат, въпреки слуховете за напрежение между тях. Хари и Меган са изпратили подаръци на Уилям и семейството му след шопинг близо до дома им в Санта Барбара, Калифорния. Кралският писател Андрю Мортън твърди, че Меган […]

Принцовете Уилям и Хари са разменили коледни подаръци и са сключили „примирие“, съобщава Mirror. Кралски биограф твърди, че двамата братя поддържат, въпреки слуховете за напрежение между тях. Хари и Меган са изпратили подаръци на Уилям и семейството му след шопинг близо до дома им в Санта Барбара, Калифорния.

Кралският писател Андрю Мортън твърди, че Меган е написала персонализирани съобщения до принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Херцозите на Кеймбридж върнали жеста и изпратили подаръци на Хари, Меган и сина им Арчи.

В интервю за телевизия True Royalty, кралският експерт Кейти Никол каза: „Мисля, че не е тайна, че между двамата братя имаше сериозно напрежение. Преди връзката им беше неразривна и те бяха изключително близки. Не мисля, че някога отново отношенията им ще бъдат, каквито бяха преди Megxit. Знам, че са в контакт, говорят си. Хари изпрати много коледни подаръци за племениците си“.

Херцозите на Съсекс напуснаха Великобритания през пролетта и се установиха в Калифорния.

Източник: Нова.тв

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук