Съветник от ГЕРБ си приписа спестени 300 000 лева за София
Общинският съветник от ГЕРБ и председател на комисията по финанси Георги Георгиев се похвали в социалните мрежи с клип за спестени 328 000 лева на общината. Клипът започва с въпроса: „Защитават ли общинските съветници обществения интерес и за какво са ги избрали софиянци?„. От краткото видео става ясно, че Георгиев и негови колеги от ГЕРБ […]

Общинският съветник от ГЕРБ и председател на комисията по финанси Георги Георгиев се похвали в социалните мрежи с клип за спестени 328 000 лева на общината.

Клипът започва с въпроса: „Защитават ли общинските съветници обществения интерес и за какво са ги избрали софиянци?„. От краткото видео става ясно, че Георгиев и негови колеги от ГЕРБ са върнали за преработка 17 доклада на районни кметове за продажба на общинско имущество през изминалата година. В тях оценките на имотите, които е трябвало да бъдат продадени, са били завишени над предложените от кметовете. Според ГЕРБ така на Столичната община са спестени 328 000 лева.

В клипа Георгиев пуска епизоди с изказванията си по различните доклади по време на заседания на комисията по финанси. Не става ясно обаче дали върнатите доклади са само на кметове на опозицията или сред тях има и такива на ГЕРБ. Съветникът не уточнява и дали имотите са били продадени, за да спечели реално кметството.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук