Студент по медицина ще изкара празниците в Ковид отделение
Виктор ще влезе в него в навечерието на Коледа и ще излезе след празниците Хиляди лекари, сестри и медицински работници ще са на работа по празниците и ще посрещнат Рождеството далеч от семействата си. Не са малко и хората, които ще бъдат в ковид зоните като доброволци. Един от тях се казва Виктор Великов и […]

Виктор ще влезе в него в навечерието на Коледа и ще излезе след празниците

Хиляди лекари, сестри и медицински работници ще са на работа по празниците и ще посрещнат Рождеството далеч от семействата си.

Не са малко и хората, които ще бъдат в ковид зоните като доброволци. Един от тях се казва Виктор Великов и от Велико Търново.

Мечтае да стане лекар и да помага на хората. Затова тази година ще посрещне Коледа като доброволец в областната болница, разказва БНТ.

Тази вечер Виктор влезе в Ковид отделението на болницата, където ще прекара най-светлите празнични дни за целия християнски свят.

Макар и далеч от близките си, той получава подкрепа от семейството и приятелите си и вярва, че с решението си ще помогне на най-нуждаещите се пациенти, приковани към болничното легло.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук