Николай Марков: Има ли в България фонд за страничните действия на КОВИД ваксината?
Експертът по национална сигурност Николай Марков с остра критика и въпроси към управлението на България:  „Преминаваме през най-тежката икономическа, политическа и здравна криза без реален план, без реална превенцията и липса на адекватна експертиза. Харчат се милиарди пари на данъкоплатеца, натоварва се с държавни заеми за сто години напред срещу добре организиран престъпен хаос и […]

Експертът по национална сигурност Николай Марков с остра критика и въпроси към управлението на България: 

„Преминаваме през най-тежката икономическа, политическа и здравна криза без реален план, без реална превенцията и липса на адекватна експертиза. Харчат се милиарди пари на данъкоплатеца, натоварва се с държавни заеми за сто години напред срещу добре организиран престъпен хаос и невиждан страх!

Има вече европейско решение, всяка държава да поеме собствено отговорността за евентуални странични действия на наложената по политически ред ваксина. По тази причина в САЩ беше създаден специален фонд, който вече надхвърля десет милиарда долара. Същото се направи и почти всички европейски държави, преди започването на масовата ваксинация с цел понасяне на реална отговорност договорена с европейските правителства. Без изключение!

В този смисъл искам да зная предварително, точно и недвусмислено дали и в България е създаден такъв фонд, къде се намира той, каква сума пари има реално в него и по какви критерии и практика ще бъдат обезщетявани българските граждани? Питам, защото зная, че реален пенсионен фонд няма, застрахователен няма, гаранционен няма, както няма и никакъв друг реален фонд, освен на хартия. Това е важен въпрос за всички граждани, защото отговорността на нашето правителство при липса на такъв истински фонд ще бъде равна на нула, а щом всички други държави са предвидили тази опция, означава, че има проблем с неясен изход и релевантно човешко право.

Другарю Борисов, другари и другарки,

очаквам спешен отговор на въпросите си, за да се подготвя с моето обезщетение за овластените престъпници, които биха причинили проблем на който и да бил член на моето семейство по въпроса с политическата ваксинация. Обещавам, че при такъв случай и лош резултат ще обезщетя с всичко необходимо, когото сам преценя от вас. По закони и правила, по които вие самите ни предлагате да живеем.

По вашите правила на играта!“

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук