Мъж нападна с юмруци спешен медик
Мъж, облечен и говорещ като жена, ми заби юмрук в главата, сподели д-р Десислава Кателиева Брутална агресия над лекар. За атаката от непознат съобщи във Facebook д-р Десислава Кателиева – председателят на асоциацията на работещите в спешна медицинска помощ. По време на дежурството ѝ мъж облечен и говорещ като жена я нападнал с юмрук в главата. […]

Мъж, облечен и говорещ като жена, ми заби юмрук в главата, сподели д-р Десислава Кателиева

Брутална агресия над лекар.

За атаката от непознат съобщи във Facebook д-р Десислава Кателиева – председателят на асоциацията на работещите в спешна медицинска помощ.

По време на дежурството ѝ мъж облечен и говорещ като жена я нападнал с юмрук в главата. Причината била, че нападателят попитал как е баща му, който е докаран с линейка, а лекарката му отговорила, че няма такъв пациент.

Малко по-късно дошъл спешният автомобил. Оказало се, че паник-бутонът не работи, а охраната се намесила едва след силните викове.

Д-р Кателиева отказва да застане пред камерата Bulgaria On Air, заради силните емоции, които случаят провокира е нея. И заяви, въпреки всичко и тази вечер ще отиде на работа.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук