В понеделник всичко зависи от личната настройка и отговорност
Нумерологична прогноза за понеделник, 21.12.2020 г. = 1 ДПЖ (дневен път на живота) Дневно предназначение: Пасивен ден, предназначен за стоене в затворено пространство, обмисляне на ситуация и зараждане на идея. Дневната нумерологична карта активира преживявания в дома, миене, чистене, подреждане на документи и дистанциране от проблеми. Ще се наложи да преживеете нещата и да се […]

Нумерологична прогноза за понеделник, 21.12.2020 г. = 1 ДПЖ (дневен път на живота)

Дневно предназначение: Пасивен ден, предназначен за стоене в затворено пространство, обмисляне на ситуация и зараждане на идея.

Дневната нумерологична карта активира преживявания в дома, миене, чистене, подреждане на документи и дистанциране от проблеми.

Ще се наложи да преживеете нещата и да се справите с чувствителността.

Актуалните въпроси ще са свързани с домакинства, град, държава, дом, както и преодоляване на криза с цел ново начало.

Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 6, 7. Ден, в който всичко зависи от личната настройка и отговорност. 

Часова характеристика: 6.00 – 12.00 ч. – В сутрешните часове се появява надежда и оптимистично мислене. 12.00 – 18.00 ч. – На обяд е най-слабата част от деня, която може да провокира притеснения, липси, проблем, несигурност и паника. 18.00 – 00.00 ч. – Вечерта приключва добре с щастливи мисли и преживявания. Съдбовно правило: Грижа се за рода и семейството! Мото: Днес е добро време за проява на отговорност! Позитивно утвърждение: Изпитвам любов и благодарност към близките си!

Нумерологична прогноза за вторник, 22.12.2020 г. = 2 ДПЖ (дневен път на живота)

Дневно предназначение: Пасивен ден, предназначен за обмен на информация, обмисляне на партньорства и необмислени преговори.

Аспектът активира склонност към завоалиране и скриване от проблемите. Повечето неща ще се случват само на думи, без особена възможност за реализация.

Очакват се конфликтни ситуации и липса на концентрация. Моментът е подходящ за планиране без целенасочени действия. Пригответе си план Б, защото всичко ще се случва от втория път. 

Основна цифрова характеристика –  1, 2, 3, 4, 7, 8.  Ден за обмисляне и пасивно поведение.

Часова характеристика: 

  • 6.00 – 12.00 ч.– Сутринта е благосклонна и дава възможност за общуване, срещи и партниране. Това е най-благоприятното време за деня, в което късмета ще е на ваша страна.
  • 12.00 – 18.00 ч. – На обяд може да се породят проблеми, умора и недоволство.
  • 18.00 – 24.00 ч. – Вечерта всичко ще се случва според желанията на втори човек.

Съдбовно правило: Днес приемам със смирение всички предизвикателства! Мото: Любовта и добрината са моята защита! Позитивно утвърждение: Съдбата ме подкрепя!    

Нумерологична прогноза за сряда, 23.12.2020 г. = 3 ДПЖ (дневен път на живота)

Дневно предназначение: Ден, предназначен за лесно и бързо постигане на желаното. Дневната нумерологична карта активира добри възможности, постигане на синхрон и случване на момента. Възможно е да получите подкрепа от важен човек, която да ви донесе късмет.

 Денят е подходящ за позитивни мисли и действия, семейни тържества, сделки с  недвижими имоти, предложение за брак.

Основна цифрова характеристика –  1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9. Ден за леснина,  намиране на синхрон и истина.

Часова характеристика: 6.00 – 12.00 ч. – Сутринта е време за активно начало. 12.00 – 18.00 ч. – В обедните часове може да възникне проблем. Това е най-неблагоприятният момент за целия ден. Ако нещо не потръгне, изчакайте времето след 18.00ч. 18.00 – 24.00 ч. – Вечерта всичко се подрежда и си идва на мястото.

Съдбовно правило: Моята щедрост е път към успеха! Мото: Моят успех – основа за процъфтяване! Положително утвърждение: Процъфтяването е моята сила за добри деяния!

За консултация и записване на час при Милена Иванова-ЕА @ЕАlife.bg https://www.facebook.com/EAlife.bg/

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук