Благотворителен спектакъл на арх. Мирянов набира средства за лечение на Ковид дни преди празниците
В навечерието на най-светлия християнски празници – Рождество Христово, арх. Пламен Пламенов Мирянов и неговата фондация „Нашият дом е България“ организират благотворителна инициатива и тържествен музикално-театрален спектакъл за набиране на средства за закупуване на така необходимите консумативи за извличане на реконвалесцентна кръвна плазма. Този метод за лечение на пациенти с коронавирус в тежко здравословно състояние […]

В навечерието на най-светлия християнски празници – Рождество Христово, арх. Пламен Пламенов Мирянов и неговата фондация „Нашият дом е България“ организират благотворителна инициатива и тържествен музикално-театрален спектакъл за набиране на средства за закупуване на така необходимите консумативи за извличане на реконвалесцентна кръвна плазма. Този метод за лечение на пациенти с коронавирус в тежко здравословно състояние е един от най-ефективните към момента.

На тази кауза фондация „Нашият дом е България“ посвещава както Рождествен благотворителен спектакъл, който ще се проведе на 22 декември 2020, така и годишните си календари със спиращи дъха фотографии от България и величествените обятия на Рилски езера, с най-живописните и въздигащи моменти, които екипът на фондацията е имал шанса да улови през годините!

„Кадрите са заснети през последните 3 години и са плод на много търпение, мръзнене, липса на сън и постоянство! Уловени са динамични природни осветления и неповторими мигове като издигането на топловъздушни балони над Рилски езера, виене на голямо хоро на поляната през ез. Бъбрека, изкачване през ледена скулптура преди езеро “Окото”, изгрев на Урдини езера и други“ – разказва арх. Пламен Пламенов Мирянов.

А тържествения коледен музикално-театрален спектакъл под надслов “Новорождение” ще се проведе на 22 декември 2020 от 19 ч. в Театър „Theatro” на ул. Върбица 12 в София.

В него ще вземат участие Ваня Костова и Боян Михайлов, „Кварто“ квартет и приятели от Софийска филхармония, Българска хорова капела „Георги Робев“ със солисти Пламен Бейков и Деница Серафим, актьорите Янко Лозанов и Галина Димитрова от Националната гвардейска част, Габриела Георгиева от Софийската опера и други. Програмата включва известни православни песнопения, традиционни протестантски хвалебствени песни и класически инструментални пиеси, както и театрализирани разкази с актьори за историята на създаването на съвременната българска Библия.

Събитието ще бъде съобразено с всички противоепидемични мерки.
Може да подпомогнете дарителската акция като се свържете с Фондация „Нашият дом е България“ на Info@ourhomebulgaria.com и посочите какъв дарителски пакет бихте искали да изберете (70 лв, 100 лв, 140 лв) или кой от календарите бихте искали да поръчате (Рилски езера или Нашият дом е България – чрез поръчка на един от двата календара вие предоставяте 20 лв. за каузата (12 лв. под формата на дарение и 8 лв. себестойност на календара, които също ще бъдат дарени за каузата).

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук