Без платено паркиране в София на Коледа и Нова година
По време на официалните празнични дни 24, 25, 26 и 28 декември 2020 г., както и на 1 и 2 януари 2021 г. зоните за почасово платено паркиране „синя“ и „зелена“ няма да работят, съобщават от Центъра за градска мобилност. Във всички останали дни важат правилата за паркиране в зоните за почасово платено паркиране. Припомняме, […]

По време на официалните празнични дни 24, 25, 26 и 28 декември 2020 г., както и на 1 и 2 януари 2021 г. зоните за почасово платено паркиране „синя“ и „зелена“ няма да работят, съобщават от Центъра за градска мобилност.

Във всички останали дни важат правилата за паркиране в зоните за почасово платено паркиране.

Припомняме, че от 4 януари догодина „зелената“ зона за паркиране в столицата ще работи и в събота от 10.00 до 18.00 ч. Разширява се и „зелената“ зона в районите „Слатина“ и „Триадица“ също от догодина.

Според друга промяна, които ще влезе в сила още през тази година винетният стикер за живеещи в зоните за платено паркиране става електронен и може да се извади за един един, 12 или 24 месеца след установяване на правото на лицето. Документите, проверката, плащането и активирането стават дигитални. Преустановява се чакането пред гишета и носенето на документи на място.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук