Николай Марков: Днешните управници са зависими и със стотици милиони в офшорни сметки
Знаете ли защо казваме, че старите хора са като малките деца? Слагаш пред очите на малко дете и на един възрастен индивид няколко човека, които имат огромна власт над всички останали. За възрастния и детето, фактът, че всички тези лица са с принадлежност към комунистическата система на държавна сигурност, реакцията ще изглежда по един и […]

Знаете ли защо казваме, че старите хора са като малките деца?

Слагаш пред очите на малко дете и на един възрастен индивид няколко човека, които имат огромна власт над всички останали. За възрастния и детето, фактът, че всички тези лица са с принадлежност към комунистическата система на държавна сигурност, реакцията ще изглежда по един и същ начин – възрастен /Какво от това?/, дете /Какво е това държавна сигурност?/. Едни и същи реакции и едни и същи очаквани резултати от това, че всички заедно зависят от решенията на тотално зависими и обяздени същества, които нямат собствен гръбнак и скелет. Такава им е работата!

Такива са днешния ни премиер, вицепремиер, всички председатели на парламентарно представените партии /някои от тях засега не ги обявяват/ и редица лица на които принадлежността е продължена по определена технология, за да имат право да заемат ключови длъжности в управлението.

Какви решения мислите, че могат да взимат зависими управници? – Краткият отговор е никакви, а по-правилния е: Каквото им бъде разпоредено от тези, от които произхожда тяхната порочна власт! Всички тези лица притежават стотици милиони долари в офшорни и други сметки чрез които се осъществява още по-големият им контрол. На кого е нужно това? – На всеки външен, който иска да има влияние върху българския пазар, производство, ресурси, икономика и политика. Без овластени лица, които са под пълен контрол отвън, това няма как да се случи. Технология на управление.

Лошото е, че тук живеят само малки деца и възрастни хора, които имат много практични нужди и искат да вярват в Дядо Коледа.

Николай Марков

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук