Жените-социалистки от Павел баня зарадваха столетница за Рождество Христово
Жените-социалистки от Павел баня зарадваха най-възрастната жителка в общината 100-годишната Анка Григорава от с. Долно Сахране с коледни дарове. Това съобщиха от пресцентъра на партията. „Тя ни е първа в списъка за нашата инициатива „Светла и солидарна Коледа“, за да почетем нейното достойно дълголетие и житейския й опит. Баба Ани, която приятно изненадахме, е и 80 […]

Жените-социалистки от Павел баня зарадваха най-възрастната жителка в общината 100-годишната Анка Григорава от с. Долно Сахране с коледни дарове. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

„Тя ни е първа в списъка за нашата инициатива „Светла и солидарна Коледа“, за да почетем нейното достойно дълголетие и житейския й опит. Баба Ани, която приятно изненадахме, е и 80 години член в БСП, тя работеше като млада в кметството и се пенсионира в потребителската кооперация, винаги отговорна и всеотдайна“. Това споделиха председателката на общинския клуб на жените-социалистки Марина Захариева и червената активистка Надежда Димитрова при посещението в нейния дом в неделя, заедно с кмета на селото Димитър Димитров. Пожелаха й здраве, да пази устрема на дълголетието и да предава вярата в доброто бъдеще на поколенията във фамилията.

Павелбанските социалистки ще посетят за Рождество Христово самотни и болни жени и ще им занесат продукти, които закупиха с лични средства. „Има хора, които живеят в бедност и лишения, поради финансови и здравословни причини, нашата благотворителна инициатива цели поне малко да стоплим душите им, да ги зарадваме с коледен пакет и добра дума“, каза Захариева. Двете с Надежда Димитрова ще посетят домовете им с вяра и надежда за светла и солидарна Коледа.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук