Румен Радев: Думата на годината е „Мутри вън“, това е ехо от стотици хиляди българи!
Думата на 2020 г. е „Мутри вън“ и това не е просто мой призив, а ехо от стотиците хиляди българи, които не искат да живеят в лъжа и беззаконие. Това каза президентът Румен Радев в предаването „Годината“ по Дарик радио. Президентът коментира и казаното от себе си миналата година, че 2020 г. ще бъде на отговорност. […]

Думата на 2020 г. е „Мутри вън“ и това не е просто мой призив, а ехо от стотиците хиляди българи, които не искат да живеят в лъжа и беззаконие.

Това каза президентът Румен Радев в предаването „Годината“ по Дарик радио.

Президентът коментира и казаното от себе си миналата година, че 2020 г. ще бъде на отговорност. „Тя не се случи. Имаше отговорност от стотици хиляди граждани за бъдещето на България и съдбата на нашите деца. Нямаше отговорност от българското правителство, от много политици, които в тази сложна, критична за България обстановка не взеха решение, което да съответства на бъдещето„, заяви държавният глава.

Държавният глава Румен Радев коментира въпроса дали половин година по-късно би излязъл с вдигнат юмрук от президентството. „Винаги ще изляза и ще го направя, защото аз винаги съм на страната на българите, когато те отстояват своите принципни позиции в името на България„.

Той подчерта, че обединява българите срещу статуквото, беззаконието и несправедливостта. „Ако имаме криза и то вихреща се с ковид-19, ако сме държавата с най-голяма смъртност на глава от населението в ЕС, то е заради характера на това управление. За това ние стигнахме до тук, затова трябва да бъдем непримирими и единни в това наше усилие„, обяви още държавният глава.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук