Херо Мустафа: Празничният дух е навсякъде
Американският посланик направи тържествено обръщение за предстоящите коледни празници Американският посланик в България Херо Мустафа направи тържествено обръщение за предстоящите коледни празници във видео във Фейсбук страницата на мисията на САЩ у нас. Празничният дух е навсякъде. По това време на годината обикновено всички се събираме със семействата и приятелите, за да празнуваме, но тази […]

Американският посланик направи тържествено обръщение за предстоящите коледни празници

Американският посланик в България Херо Мустафа направи тържествено обръщение за предстоящите коледни празници във видео във Фейсбук страницата на мисията на САЩ у нас.

Празничният дух е навсякъде. По това време на годината обикновено всички се събираме със семействата и приятелите, за да празнуваме, но тази година ще бъде по-различно, подчертава тя във видеообръщението си.

„Нашите семейства и приятели може да се намират у дома в далечни градове, но празничният дух е навсякъде“, казва посланичката.

Във видеото служителите на посолството заедно със семействата си отбелязват, че където и се намираме празничните традиции, ястия и песни ще бъдат същите като през минали години. В клипа се показват и чествания на празниците през годините от мисията.

„Всички ние в посолството на САЩ в България ви желаем щастливи празници, завършват поздрава си от мисията.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук