Слави Трифонов: В България демокрация няма. Само мафия
Слави Трифонов написа яростен коментар в личния си фейсбук профил относно решението на Специализираната прокуратура, че отказва да образува  досъдебно производство, тъй като наблюдаващият прокурор не е установил достатъчно данни за престъпление по случая със записите с гласа на министър-председателя:  „Току-що Cпециализираната прокуратура излезе със съобщение, че няма нищо нередно в записите на Бойко Борисов. Няма […]

Слави Трифонов написа яростен коментар в личния си фейсбук профил относно решението на Специализираната прокуратура, че отказва да образува  досъдебно производство, тъй като наблюдаващият прокурор не е установил достатъчно данни за престъпление по случая със записите с гласа на министър-председателя: 

„Току-що Cпециализираната прокуратура излезе със съобщение, че няма нищо нередно в записите на Бойко Борисов. Няма да ви го цитирам. Ако имате търпение и не се притеснявате, че ще се почувствате нехигиенично, можете да го прочетете в сайта на прокуратурата. Вярвам, че никой от нас не очаквал друго в тази безсрамна държавна администрация с тази безсрамна прокуратура. Едва ли някой нормален човек е очаквал нещо различно.

Уважаеми сънародници, видимо става въпрос за срастване между изпълнителнатa власт и разследващите органи, което пък е доказателство, че в България демокрация няма и че България е мафиотска държава.

Срастванията в медицината са проблем, който обикновено се ликвидира с операция. Скалпел, моля.“

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук