Седем писти в Пампорово ще са отворени от утре
Ски зоната Пампорово е достъпна от утре в по-голямата си част, информират от „Пампорово“ АД. В първия ден от ски сезона ще бъдат отворени седем писти  Лифтовете в курорта ще возят на промоционални цени до 27 декември – 52 лв. за дневна лифт карта за възрастни и 31 лв. за деца, уточнява БТА. В условията […]

Ски зоната Пампорово е достъпна от утре в по-голямата си част, информират от „Пампорово“ АД. В първия ден от ски сезона ще бъдат отворени седем писти

 Лифтовете в курорта ще возят на промоционални цени до 27 декември – 52 лв. за дневна лифт карта за възрастни и 31 лв. за деца, уточнява БТА.

В условията на пандемия, Пампорово открива ски сезона при изключителни мерки за безопасност на туристите, категорични са от дружеството. Спазвайки противоепидемичните мерки, курортът инвестира в дигитализиране на основните туристически услуги, за да се избегнат контакти на близки разстояния или струпване на хора пред каси и лифтове.

От 16 декември функционира новата онлайн платформа на курорта, чрез която туристите не само се информират за условията в ски зоната, но и могат да закупят директно лифт карти, ски пакети, да резервират хотелско настаняване и др. Закупените онлайн лифт карти, ще могат да бъдат взимани от ключови места в курорта от специални „pick-up“ устройства, където чрез сканиране на уникален QR код, без всякакъв физически контакт, клиентите ще получат своята лифт карта.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук