Болсонаро с шокиращо изказване: Ваксината на „Пфайзер“ може да ви превърне в крокодил!
Противоречивият президент на Бразилия Жаир Болсонаро отново предизвика сензация към себе си след последното си изявление пред местните медии. Той подложи на съмнение ефикасността на ваксините срещу новия коронавирус и бе категоричен, че никога няма да си постави такава, най-малкото защото вече е изкарал инфекцията, предаде Новини.бг. „Ваксината, щом бъде одобрена от Националната агенция по […]

Противоречивият президент на Бразилия Жаир Болсонаро отново предизвика сензация към себе си след последното си изявление пред местните медии. Той подложи на съмнение ефикасността на ваксините срещу новия коронавирус и бе категоричен, че никога няма да си постави такава, най-малкото защото вече е изкарал инфекцията, предаде Новини.бг.

„Ваксината, щом бъде одобрена от Националната агенция по лекарствата, ще бъде достъпна за всеки, който пожелае да си сложи. Лично аз ще пропусна. Ако обаче се превърнете в крокодил след нея, проблемът си е ваш“, отсече Болсонаро.

„Ако се превърнете в супермен или на жените им поникнат бради, „Пфайзер“ със сигурност няма да имат нищо общо“, продължи в същия стил държавният глава на Бразилия.

„Някои идиоти и малоумници казват, че давам лош пример, отказвайки да си сложа инжекция… аз вече изкарах вируса и имам антитела. За какво ми е да се имунизирам отново?!“, попита риторично той, след което отново повтори думите си, че ако при някого настъпят странични ефекти от ваксината на „Пфайзер“, то виновен ще си е само той и никой друг.

Очаква се ваксината в Бразилия срещу COVID-19 да бъде задължителна и който откаже да си я постави, да бъде санкциониран.

Вчера в Бразилия бяха регистрирани над 1000 смъртни случая, за пръв път от 30 септември.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук