След пожара в Сливен: Експерти със съвети как да изберем коледни лампички
Десетки хора в социалните мрежи изразиха готовност да помогнат на семейството от Сливен, чийто дом беше изпепелен при пожар Пламъците тръгват от късо съединение в коледната украса, припомня bTV Ден след пожара Бояна Христова разказва, че по чудо се спасяват от огъня. Виковете на семейството за помощ събуждат съседите, които помагат при извеждането на децата. […]

Десетки хора в социалните мрежи изразиха готовност да помогнат на семейството от Сливен, чийто дом беше изпепелен при пожар

Пламъците тръгват от късо съединение в коледната украса, припомня bTV

Ден след пожара Бояна Христова разказва, че по чудо се спасяват от огъня. Виковете на семейството за помощ събуждат съседите, които помагат при извеждането на децата.

Украсата е купена преди години от магазин за един лев. От местната пожарна служба обясниха, че не е трябвало лампичките да остават включени през нощта.

Експерти в областта също предупреждават – кабел, по-къс от метър и половина, прави електрическите гирлянди опасни. Над сто такива гирлянди за елха са спрени от продажба след  проверки на Агенцията за метрологичен и технически надзор.

Бащата и деветгодишното момче са в болница без опасност за живота. Заради обгазяването обаче мъжът е в реанимация с кислороден апарат. Все още не е ясно какъв е размерът на щетите от пожара.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук