Мартин Карбовски свален от ефира на bTV?
Би Ти Ви e отказала да поднови договора на Мартин Карбовски след Нова година, съобщава в новия си брой седмичника „Уикенд“. Така предаването му „Втори план“ отива в историята, освен ако някоя друга телевизия не го пожелае Според източник на Lupa.bg, всъщност предаването спира още тази седмица. В събота ще бъде излъчено последното издание на рубриката […]

Би Ти Ви e отказала да поднови договора на Мартин Карбовски след Нова година, съобщава в новия си брой седмичника „Уикенд“. Така предаването му „Втори план“ отива в историята, освен ако някоя друга телевизия не го пожелае

Според източник на Lupa.bg, всъщност предаването спира още тази седмица. В събота ще бъде излъчено последното издание на рубриката на Карбовски.

Явно решаващ се е оказал скандалът, в който беше забъркан популярният журналист. Той беше обвинен преди малко повече от месец от т.нар. „моделиерка“ Мегз (осъдена за измама), а после и от други красавици, че им е искал интимна близост срещу тв изява. Бяха разпространени и чатове, които обаче не доказваха категорично това. Репутацията на журналиста обаче бе сериозно разклатена.

От Би Ти Ви не са посочили каквито и да било аргументи за свалянето на предаването от екран. Все още липсва и официално съобщение от медията. Карбовски също не е коментирал вестта за отстраняването си. 

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук