КТ „Подкрепа“ Русе поднесе подарък на Пенчо Милков за вземане на мъдри решения
Кметът на Русе получи и грамота от Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ за отличен социален диалог Представители на изпълнителния съвет на СРС на КТ „Подкрепа“ Русе, на официална среща с кмета на гр. Русе – г-н Пенчо Милков,  поднесоха своите пожелания за много здраве, успехи и дългосрочно партньорство през новата 2021г. Г-н Кирил Черкезов –  председател […]

Кметът на Русе получи и грамота от Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ за отличен социален диалог

Представители на изпълнителния съвет на СРС на КТ „Подкрепа“ Русе, на официална среща с кмета на гр. Русе – г-н Пенчо Милков,  поднесоха своите пожелания за много здраве, успехи и дългосрочно партньорство през новата 2021г.

Г-н Кирил Черкезов –  председател на СРС на КТ „Подкрепа“ Русе,  връчи на г-н Милков грамота от Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ за отличен социален диалог.

На срещата бе поднесен и символичен подарък от СРС на КТ „Подкрепа“ Русе, за вземане на мъдри решения и надежда за по-добра и по-успешна Нова година!

Г-н Милков благодари и изказа своята признателност за отличния диалог със СРС на КТ „Подкрепа“ Русе, за по-добро бъдеще на Община Русе!

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук