Кралският двор пусна нов портрет на принц Уилям, Кейт и децата
Зимна, сладка и много мила снимка пуснаха от кралския двор на принц Уилям, Кейт Мидълтън и децата им – принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот. „Херцогът и херцогинята са щастливи да споделят нова снимка на своето семейство, която присъства на тяхната коледна картичка тази година“, гласи съобщението, разпространено на официалния профил на принц Уилям […]

Зимна, сладка и много мила снимка пуснаха от кралския двор на принц Уилям, Кейт Мидълтън и децата им – принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот.

„Херцогът и херцогинята са щастливи да споделят нова снимка на своето семейство, която присъства на тяхната коледна картичка тази година“, гласи съобщението, разпространено на официалния профил на принц Уилям и херцогинята Кейт.

Всички са облечени с пуловери, седнали са на бали със слама, а зад тях има наредени дърва. Истинска идилия.

Само преди дни цялото семейство присъстваше на специален спектакъл, който се проведе, за да благодари на ключови работници и техните семейства за феноменалните усилия, които положиха през тази трудна година.

Преди да влязат и да се насладят на представлението те бяха заснети хванати за ръце. Сладкият кадър бързо стопли сърцата на милиони, а снимката беше наречена коледна картичка от мнозина. Но последната им снимка е официално разпространената коледна картичка от кралското семейство.

Източник: Дарикнюз

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук