Кон се блъсна в кола и я разби до неузнаваемост
Разказ на шофьора за преживения ужас след катастрофата Кон се блъсна в кола и я разби до неузнаваемост. Абсурдното родео се разиграло на ремонтиран път, а ужасяващите кадри са документирани от видеорегистратор. Пострадалият шофьор твърди, че това е поредният подобен инцидент в района заради безпризорни коне. „Пътувах за работа и изведнъж на пътя изскочи стадо […]

Разказ на шофьора за преживения ужас след катастрофата

Кон се блъсна в кола и я разби до неузнаваемост. Абсурдното родео се разиграло на ремонтиран път, а ужасяващите кадри са документирани от видеорегистратор. Пострадалият шофьор твърди, че това е поредният подобен инцидент в района заради безпризорни коне.

Пътувах за работа и изведнъж на пътя изскочи стадо коне. Движех се с 60 км/ч, няма как да спра веднага. Представете си, ако бях с 90 км/ч. Собственикът на конете се появи и извади нож, за да убие животното. Конят обаче успя да избяга. Пристигна полиция, а мъжът заяви, че животното не е негово. Надявам се полицията да си свърши работата и да установи чий е конят”, разказа в ефира на „Здравей, България” Чавдар Бонев.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук