Капитан II ранг Йордан Йорданов стана офицер на годината на Военноморските сили
Капитан II ранг Йордан Йорданов, началник на отделение „Подготовка и използване на силите“ във формирование в Бургас, бе отличен като офицер на 2020 година на Военноморските сили, съобщиха от пресслужбата на щаба на военния флот във Варна. Наградата за екипаж на годината е за моряците от фрегатата „Смели“ с командир кап.тт ранг Трифон Митишев. Най-добър старшина е […]

Капитан II ранг Йордан Йорданов, началник на отделение „Подготовка и използване на силите“ във формирование в Бургас, бе отличен като офицер на 2020 година на Военноморските сили, съобщиха от пресслужбата на щаба на военния флот във Варна.

Наградата за екипаж на годината е за моряците от фрегатата „Смели“ с командир кап.тт ранг Трифон Митишев. Най-добър старшина е Пламен Пенев, инструктор по тактико-специална и огнева подготовка във Варна. 

Призът за матрос на годината отива при Милен Димитров, младши дежурен по дизелно-електромоторна част. По традиция е отличен и цивилен служител на годината. Наградата е за Гергана Драгнева, главен експерт в отдел „Логистика“.

Наградите са връчени от командира на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов. На церемонията пагони на капитан I ранг е получила Райна Пенчева, началник на канцеларията на командира на ВМС, която става първата жена военнослужещ с това звание във Военноморските сили .

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук