Жена припадна пред кабинета на джипито си в Дупница
С линейка е транспортирана до общинската болница, където е установено, че е с Ковид-19 Намалява броят на новозаразените с Ковид-19 в Кюстендилска област. Преди дни новозаразените в областта бяха по 12 0 души за едно денонощие. В триажния кабинет в Дупница дневно минават около 30-ина души, които имат съмнение, че са заразени. За разлика от началото […]

С линейка е транспортирана до общинската болница, където е установено, че е с Ковид-19

Намалява броят на новозаразените с Ковид-19 в Кюстендилска област. Преди дни новозаразените в областта бяха по 12 0 души за едно денонощие.

В триажния кабинет в Дупница дневно минават около 30-ина души, които имат съмнение, че са заразени. За разлика от началото при отварянето на кабинета, когато хората се редяха на опашки през цялото денонощие, през последните дни пред триажния кабинет е спокойно.

Жена на 74 г. е припаднала пред кабинета на личния си лекар в Дупница, докато чака да бъде прегледана. С линейка е транспортирана до общинската болница, където е установено, че е с Ковид-19, пише в. Струма.

Мъж на 51 г. е транспортиран от Дупница до столична болница след усложнения от вируса. Преди да се разболее, той е бил на работа в Италия.

В момента в общинската болница в Дупница са настанени 20 пациенти с коронавирус. В частната болница броят на хоспитализираните е 28 души.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук