Димящи комини на автосервиз в „Чародейка“ тревожат русенци
Автосервиз в Русе „издевателства“ над живущите в района около него, твърди обитателка на блок 305 в квартал „Чародейка“. „..ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ АЛАРМИРАМ ИНСТИТУЦИИТЕ ЗА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НАД ЖИВУЩИТЕ ОТ 305, 306 И 307 БЛОКОВЕ ОТ СТРАНА НА АВТОСЕРВИЗ, ДОЛЕПЕН ДО 305 БЛОК??? ДИМЪТ, КОЙТО БЪЛВА ОТ ТРИТЕ КОМИНА, НЕ ПРИТЕСНЯВА И НОВАТА ВЛАСТ? КАКТО СЕ ДОСЕЩАТЕ […]

Автосервиз в Русе „издевателства“ над живущите в района около него, твърди обитателка на блок 305 в квартал „Чародейка“.

..ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ АЛАРМИРАМ ИНСТИТУЦИИТЕ ЗА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НАД ЖИВУЩИТЕ ОТ 305, 306 И 307 БЛОКОВЕ ОТ СТРАНА НА АВТОСЕРВИЗ, ДОЛЕПЕН ДО 305 БЛОК???

ДИМЪТ, КОЙТО БЪЛВА ОТ ТРИТЕ КОМИНА, НЕ ПРИТЕСНЯВА И НОВАТА ВЛАСТ?

КАКТО СЕ ДОСЕЩАТЕ ИМА КОМИНИ, ИМА И ПУШЕК, А ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ ИМА И ПЕПЕЛ!?…

ТА ТАЯ ТЛЕЕЩА ПЕПЕЛ ТАЯ СУТРИН /16 декември – бел. ред./ ПОДПАЛИ ЕДИНСТВЕНИЯ НИ /НОВ/ КОНТЕЙНЕР ЗА БИТОВИ ОТПАДЪЦИ НА 305 БЛОК, ИМАЙКИ ПРЕДВИД, ЧЕ ОТ 178 СЕМЕЙСТВА В БЛОКА, НИКОЙ НЕ СЕ ОТОПЛЯВА С ТВЪРДО ГОРИВО!

ТА СИ МИСЛЯ, АКО НЕ БЯХМЕ ВЗЕЛИ МЕРКИ И ГО БЯХМЕ ОСТАВИЛИ ДА ИЗБУХНЕ И ИЗГОРИ, ДАЛИ ЩЯХА НАЙПОСЛЕ ДА НИ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ ЕДВА ЛИ“, пояснява жената във фейсбук- групата Писмо до кмета на Русе.

От коментарите под поста става ясно, че и други граждани са на същото мнение, но смятат, че гласът им няма да бъде чут и никоя институция няма да вземе отношение във връзка с проблема.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук