БОЕЦ: Никой не иска да убива Борисов и Гешев
НЕ Е ВИЦ! По-важно е! Борисов и Гешев щели да ги „атентират“, защото не били корумпирани! Информацията към прокуратурата е подадена от човек от артистичните среди. Вярно, че звучи, като част от произведение на „Сълза и Смях“, но все пак има граници, които не бива да се минават. Да обявяваш атентат срещу най-корумпираните и зависими […]

НЕ Е ВИЦ! По-важно е!

Борисов и Гешев щели да ги „атентират“, защото не били корумпирани!

Информацията към прокуратурата е подадена от човек от артистичните среди.

Вярно, че звучи, като част от произведение на „Сълза и Смях“, но все пак има граници, които не бива да се минават. Да обявяваш атентат срещу най-корумпираните и зависими хора в държавата, с аргумента, че не са корумпирани, е абсурд. Петьо Еврото трябва да подобри сценографията на доносите и фалшивите сигнали.

Помните ли, как Буда ревеше, че Доган го бил поръчал да го убиват? И после седем години Борисов осигуряваше охрана от НСО на… Доган!

За Гешев е излишно дори да коментираме. Да организираш атентат срещу този позор, е като сам да се залееш с кофа с помия.

Нагледали сме се на подобни активни мероприятия, винаги са в навечерието на нещо голямо и неприятно за управляващите и те се опитват да изпреварят събитията и да отклоняват вниманието.

Предстоят санкциите за „Турски поток“ и БОЕЦ ви предлагаме да следите тези събития. А за Буда и Гешев не се притеснявайте. Никой не иска да ги убива, тези имат да връщат толкова, че всички се молят да живеят дълго, за да си платят бакиите!

БОЕЦ също. Съд, затвор и и при бай Ставри. Той ще ги „атентира“ всеки ден строго, но справедливо!

ГД БОЕЦ

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук