Евгени Минчев: Медиите отказват да видят моите нюанси, виждат само блясъка
В момента карам 58 години, не ме е оставило вдъхновението Медиите отказват да видят моите нюанси, виждат само блясъка. Аз в момента продължавам да имам рубрики и цели страници във вестници, но колкото и да настояваш, че някой е важен и перфектен, ако обществото не се съгласи, значи… „В момента карам 58 години, не ме […]

В момента карам 58 години, не ме е оставило вдъхновението

Медиите отказват да видят моите нюанси, виждат само блясъка. Аз в момента продължавам да имам рубрики и цели страници във вестници, но колкото и да настояваш, че някой е важен и перфектен, ако обществото не се съгласи, значи…

„В момента карам 58 години, не ме е оставило вдъхновението. Човек трябва постоянно да твори, идвайки насам към студиото написах нова песен. Чувствам се одухотворен“, допълни Минчев в ефира на „Делници“ по Евроком.

„Приятелствата са все пак онези в годините, които са се доказали. Склонен съм да се върна към стари приятелства, отколкото към нови. Ако сме се разделили преди 10 години, тогава сме били различни. Винаги трябва да се даде втори шанс“, коментира той.

Евгени Минчев в момента показва творческият си талант на певец. Записал е няколко песни, част от които: „Когато се сбогуваме“, „Dorian Grey“, „Любовта е, когато“. Той записва и известната песен „Гълъбо„.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук