БСП-София избра предизборния си щаб, Калоян Паргов застава начело
Градският съвет на Софийската организация на БСП проведе първия онлайн пленум в партията. В заседанието взеха участие 61 членове на ГС на БСП – София.   Форумът прие предложените, от Изпълнителното бюро, структура и състав на Градския предизборен щаб за парламентарните избори. Председателят на БСП – София Калоян Паргов застава начело на щаба. Заместник-председатели по организацията […]

Градският съвет на Софийската организация на БСП проведе първия онлайн пленум в партията. В заседанието взеха участие 61 членове на ГС на БСП – София.

 

Форумът прие предложените, от Изпълнителното бюро, структура и състав на Градския предизборен щаб за парламентарните избори.

Председателят на БСП – София Калоян Паргов застава начело на щаба.

Заместник-председатели по организацията на изборния процес са Иван Таков и Иван Пешев.

 

Милка Христова е заместник-председател по правните въпроси и връзка с РИК и ЦИК. Секретар на Градския предизборен щаб е Иван Ковачев. Координатор за 23 МИР е Николай Николов, за 24 МИР – Надежда Мидюрова и за 25 МИР – Станислав Младенов.

 

За изборно-методически въпроси отговаря Валентина Богданова. Антон Кутев поема работата с медиите. Пропагандата и агитацията – Борис Цветков. Младежкият председател Габриел Вълков ще координира работата на доброволците.

 

Жельо Бойчев e натоварен с политическата платформа. Атанас Атанасов поема масовите политически мероприятия. Връзка с НС на БСП, НПО и гражданските структури ще осъществява Михаил Ставрев. Теодор Славев ще се занимава с прогнози и анализи. Политическите послания са поверени на Ана Пиринска, а Теодора Овчарова ще осъществява връзката с европейските институции и онлайн комуникации.

 

„Предизборната подготовка е в ход. Софийската организация е мобилизирана да работи активно, съобразно конкретната епидемиологична обстановка в София и страната. Тези избори няма да преминат по обичайния начин и ние се готвим именно за нестандартна кампания“, обясни лидерът на БСП – София Калоян Паргов.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук