Борецът с мафията кълне Буда, премиерът му праща две линейки, лекуват жена му в Правителствена
Поразеният от коронавирус шеф на „Боец“ Георги Георгиев, кaктo и нeгoвaтa cъпругa Мaриeлa, ca трaнcпoртирaни oт видинcкaтa бoлницa в coфийcки бoлници. Той е настанен във ВМА, а половинката му е под грижите на лекарите в бившата Правителствена. Източници от здравното министерство съобщиха пред Епицентър.бг, че лично Борисов е наредил да бъдат изпратени две линейки за […]

Поразеният от коронавирус шеф на „Боец“ Георги Георгиев, кaктo и нeгoвaтa cъпругa Мaриeлa, ca трaнcпoртирaни oт видинcкaтa бoлницa в coфийcки бoлници. Той е настанен във ВМА, а половинката му е под грижите на лекарите в бившата Правителствена.

Източници от здравното министерство съобщиха пред Епицентър.бг, че лично Борисов е наредил да бъдат изпратени две линейки за ВИП-семейството, да бъдат намерени за тях легла във Военна болница и в клиника „Лозенец“, като бъде направено всичко възможно да бъдат лекувани по най-добрия начин, за което премиерът щял да държи отговорен здравния министър.

Въпреки грижите на държавата, „борецът“ срещу мафията не спира с атаките си срещу властта и лично срещу ген. Мутафчийски.
„ЗДРАВЕЙТЕ, бойци и непримирими, написа баш-Боецът във Фейсбук. Принудихме системата да заработи и то в полза на гражданите. Мариелка е по добре, вчера бе приета в болница Лозенец. Възстановява се, без нея, без моята звездичка живот за мене няма.
Аз съм в реанимацията във ВМА на Мутафчийски. Тази сутрин звъня да иска доклад за състоянието ми. Представям си неговият доклад към Буда, Шиши и Гешев – „Жоро боеца диша и не иска да умре тая гад“.

От болницата разказват, че специалният пациент настоявал генерал Мутафчийски лично да дойде до леглото му, за да разговарят. „Ако Мутафчийски иска, е редно да дойде и да се видим. Тази година отказа няколко покани от БОЕЦ за срещи. Имам какво да го питам!“, сподели и самият Георги във фейсбук.

Мнозина нападнаха остро Георгиев в мрежата, като му припомниха, че малко хора, и то в тежко състояние с коронавирус, имат привилегията да влязат във ВМА и да бъдат лекувани с намесата на шефовете на болниците.

Други се възмутиха, че лидерът на „Боец“ хем лежи във ВМА, хем ругае Мутафчийски. Георгиев получи и доста нецензурни определения от разгневени столичани.

Семейството бе прието след гневни постове на Георгиев и „Боец“ във фейсбук, от които стана ясно, че са в тежко състояние във болницата във Видин, а водещите клиники в София им отказвали прием.

„Така убива мафията“. Вчера Мариелка лежа 4 часа в един фургон пред болницата във Видин, докато от ръководството търсеха транспорт и свободно място в столична болница. Заради трансплантацията, пневмонията и ковида при нея ситуацията е много сложна, деликатна и опасна… Помните ли думите на Борисов, че за всеки болен ще има лечение и линейка? Че хеликоптерите ще хвърчат денонощно и т.н?
А думите на Богов, когато закриха отделението по трансплантация в Александровска помните ли? Този се кълнеше, че нито един трансплантиран няма да остане без грижа и внимание! А лъжите на министър Ангелов, че има достатъчно легла за ковид…

Буда, молете се заедно с останалите изроди да не се случи нещо с Мариелка, защото тогава ще дойда за вас и ще ви затрия“, написа лидерът на Боец на 12 декември.“.

От движението също реагираха много остро и натъртиха, че властта на най-високо ниво ще носи лична отговорност за живота на двамата активисти, ако нещо се случи с тях.

Е, след всичко това властта се загрижи за бореца с мафията. А пък той вече се чувства като ВИП-пациент на мафията. 

Припомняме, че Георги Георгиев от 2009-а е фанатизиран симпатизант на ГЕРБ и лично на Борисов. Бил е кандидат-депутат от ГЕРБ и един от основните активисти на партията във Видиско. Срещал се е често с Борисов и му се е клел във вярност. След негов донос срещу местни активисти на ГЕРБ във Видин го изключват от партията, уличавайки го в интриганство. Тогава той се обръща от доскорошните си съидейници и става яростен противник на властта и на Борисов.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук