„Московский комсомолец“: Пророчество на Ванга за 22.12 съвпада със страшно слънчево избухване
В руската общественост не стихват споровете за предсказанията на известната сляпа българска гадателка Баба Ванга. Въпреки факта, че тя почина през август 1996 г., и досега на повърхността продължават да изплуват нейни нови пророчества. През март тази година например имаше новина, че Ванга, оказва се, предупреждава за появата на коронавируса. Нейният приятел Сергей Косторной, който […]

В руската общественост не стихват споровете за предсказанията на известната сляпа българска гадателка Баба Ванга. Въпреки факта, че тя почина през август 1996 г., и досега на повърхността продължават да изплуват нейни нови пророчества.

През март тази година например имаше новина, че Ванга, оказва се, предупреждава за появата на коронавируса. Нейният приятел Сергей Косторной, който бе участник в предаването „Всъщност“ по Първи канал, обясни, че му е позволено да съобщи за това пророчество само седем дни преди пандемията. Сега той иска да предупреди за датата 22 декември 2020 г.

Освен това Косторной обяви кога коронавирусът ще отстъпи, пише вестник „Московский комсомолец“, цитиран от Агенция „Фокус“.

„На датата 22.12 2020 г. се падат пет двойки“, отбеляза Косторной и добави, че ако човечеството не промени мисленето си, продължи да гони печалба и да води войни, тогава светът може да бъде погълнат от пандемия на друго сериозно заболяване.

„В историята е имало периоди, когато чумата е покосила огромни територии … Това може да е неочаквана война“, предупреди той.

Приятелят на Ванга също каза, че знае за пророчеството на Ванга за следващата година, но все още не може да го направи публично достояние поради обещание, дадено преди много години.

„Позволи ми да направя прогноза за коронавируса само седем дни по-рано“, обясни той.

В тази връзка Косторная отбеляза, че 22 декември трябва да се чака с повишено внимание, тъй като думите на Ванга за тази дата са много тревожни: „Ще се топлим на слънцето, но върху слънцето ще падне черна сянка“.

Той припомни, че на 21 и 22 декември, според учените, ще има страшно слънчево избухване.

„Как ще се отрази това на психиката на хората?“ – пита Косторной.

Що се отнася до датата, когато пандемията на коронавируса ще отстъпи, той също посочи конкретна дата.

„На 20 март, денят на пролетното равноденствие, проблемът с коронавируса няма да бъде толкова спешен, защото Земята ще навлезе в петото измерение“, каза той.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук