Бойко Борисов: Свършвате работа в 5 и отивате на море по нова магистрала
Премиерът Бойко Борисов, който продължава обиколките на безопасни места в провинцията, днес посети фабрика за кабелни системи в Търговище, която е собственост на швейцарски инвеститор. Визитата традиционно бе отразена в пореден епизод на фейсбук сериала, известен като Севда ТВ или Джипка ТВ. Заедно с Борисов в завода беше и посланикът на Швейцария у нас Мюриел […]

Премиерът Бойко Борисов, който продължава обиколките на безопасни места в провинцията, днес посети фабрика за кабелни системи в Търговище, която е собственост на швейцарски инвеститор.

Визитата традиционно бе отразена в пореден епизод на фейсбук сериала, известен като Севда ТВ или Джипка ТВ.

Заедно с Борисов в завода беше и посланикът на Швейцария у нас Мюриел Коен.

„Най-важното сега е да преодолеем пандемията за няколко месеца, след това икономиката ще дръпне“, посочи Борисов.

Премиерът отбеляза, че усилено се строи магистрала „Хемус“ и до няколко месеца отсечката при Търговище ще бъде свързана с тази към Варна.

„Виждате как се строи наоколо, скоро човек като свърши работа в пет, ще може след това да отиде на почивка и това е голямо предимство“, каза Борисов.

„Важни са и пътищата, които се строят за да може да има добри връзки между регионите“, посочи посланик Коен. Кабелите са магистрали в този нов дигитален свят. В завода ни в България работи нова машина, създадена тук, посочиха представители на компанията.

„По цялото трасе на газопровода Балкански поток има и трасе с оптичен кабел“, каза Борисов по време на посещението в завода.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук