Тервел Пулев: Родителите ни щяха да са горди с брат ми
Тервел Пулев коментира, че се гордее с по-големия си брат Кубат Пулев, който тази нощ се боксира за световните титли в тежка категория във версиите WBA (Super), IBF, WBO и IBO срещу шампиона Антъни Джошуа в Лондон. Джошуа нокаутира Пулев в 2:58 минута на деветия рунд и нанесе едва втора загуба в 30 мача на […]

Тервел Пулев коментира, че се гордее с по-големия си брат Кубат Пулев, който тази нощ се боксира за световните титли в тежка категория във версиите WBA (Super), IBF, WBO и IBO срещу шампиона Антъни Джошуа в Лондон.

Джошуа нокаутира Пулев в 2:58 минута на деветия рунд и нанесе едва втора загуба в 30 мача на професионалния ринг на 39-годишния софиянец.

„Не винаги нещата протичат, както ние очакваме или ни се иска. По-важното е как приемаме това, което ни се случва.

Гордея се с моя брат затова, че въпреки разликата във възрастта опита и игра на това ниво. Игра докрай без извинения!

Той е добре сам по себе си, но въпреки всичко истинските българи ще го подкрепят, вместо да го нападат.

Както казах преди мача, жертва само себе си и плати само той цената да е на този ринг със световния шампион в четири от петте титли.

Ако нашите родители можеха да си кажат мнението, щяха да са горди, че е опитал нещо голямо!“, написа в профила си във Фейсбук Тервел Пулев, който се боксира в полутежка категория при професионалистите, а снощи беше край ринга в екипа на брат си.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук