Кардиолог препоръча да пием хидроксихлорин профилактично
„Като на война сме. Лечението срещу COVID-19 като цяло е малко ефективно. Стигне ли се до тежко състояние, разполагаме с много малко средства. Важно е да се предпазим преди това, за да не се стига до влизане в болница”. Това коментира в предаването „Събуди се” по NOVA кардиологът доц. Яна Симова, завеждащ отделение по кардиология […]

Като на война сме. Лечението срещу COVID-19 като цяло е малко ефективно. Стигне ли се до тежко състояние, разполагаме с много малко средства. Важно е да се предпазим преди това, за да не се стига до влизане в болница”.

Това коментира в предаването „Събуди се” по NOVA кардиологът доц. Яна Симова, завеждащ отделение по кардиология в Плевен. „

Тя препоръча носенето на маски, физическата дистанция, лекарствата като  хидроксихлорохина, който спира вируса да навлиза в клетките, а не на последно място са важни и ваксините. „Ако можем да обединим физика, химия и биология, това би помогнало на много хора”, заяви доц. Яна Симова.

„Ние сме на една война. Всичко, което може да се използва ефикасно и безопасно, то трябва да се използва”, обясни доц. Симова.

Тя допълни, че е прекарала коронавирус и е взимала хидроксихлорохина.

В практиката ни се е доказала една схема: Един месец се пие, после един месец се почива – по първоначален план, после стеснихме паузата до 15 дни почивка. Аз така го приемах. Изкарах една асимптомна инфекция”, каза специалистът.  

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук