Антон Кутев: Политиците се страхуват от Пеевски, заради връзките му в съдебната система
„Делян Пеевски е странна личност в българската политическа и бизнес история. Не мога да преценя в каква степен неговото присъствие или липса има значение за ДПС, защото в края на краищата на мен ми изглежда много вреден като политик, но не им пречи да си печелят изборите“, заяви депутатът от БСП Антон Кутев пред Мария […]

Делян Пеевски е странна личност в българската политическа и бизнес история. Не мога да преценя в каква степен неговото присъствие или липса има значение за ДПС, защото в края на краищата на мен ми изглежда много вреден като политик, но не им пречи да си печелят изборите“, заяви депутатът от БСП Антон Кутев пред Мария Цънцарова по bTV.

Има страх от Делян Пеевски в много политици. Според мен се дължи на безспорните му връзки, които са неофициализирани, но са очевидни, със съдебната система. Всички политици се страхуват, не защото имат основания да ги осъдят, а защото ние видяхме, че има ма куп възможности да ти заведат дела. Може да се проточат по 4-5 години, а през това време са ти съсипали политическото бъдеще. Страхът го има. Разбира се, има хора и с по-основателни причини да се страхуват“, каза Антон Кутев.

Не смятам да напускам БСП, разкри депутатът.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук