Тома Биков: Трудностите ще бъдат сериозни, когато и да бъдат проведени изборите
Трудностите ще бъдат сериозни, когато и да бъдат проведени изборите. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Тома Биков в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ. „Все пак по време на избори има някакви струпвания на хора. Към момента едва ли има човек, който може да каже какво ще се случи в […]

Трудностите ще бъдат сериозни, когато и да бъдат проведени изборите. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Тома Биков в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

„Все пак по време на избори има някакви струпвания на хора. Към момента едва ли има човек, който може да каже какво ще се случи в края на март или края на април, каква ще бъде здравната ситуация. По-скоро сме на етап какви мерки трябва да вземем, за да не предизвикаме някакъв бум или нова вълна“, каза още Биков.

Той обърна внимание, че по Конституция е разрешено вотът да се проведе два месеца от 28 март до 26 май. „От там нататък всичко е в ръцете на президента.“, допълни депутатът от ГЕРБ.

Според него едва ли машинният вот няма да е изобщо най-безопасен от здравна гледна точка. „Трябва да се вземат мерки по този въпрос. Смятам, че и от днешна гледна точка беше много разумно това да вкараме и бюлетини, защото има хора, които се страхпуват дори и с ръкавици“, допълни още Тома Биков.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук