Предколедна лудост тресе пловдивчани
Стотици на лов за подаръци в „Джъмбо“ Коледа наближава и това се усеща във въздуха. И не само. За това подсказва и километричната опашка пред най-големия магазин за играчки до Пловдив „Джъмбо„. Стотици се бяха наредили в днешния следобед, въоръжени с празна количка, и очакваха да бъдат допуснати вътре, сподели репортер на в.“Марица“. Униформени и […]

Стотици на лов за подаръци в „Джъмбо“

Коледа наближава и това се усеща във въздуха. И не само. За това подсказва и километричната опашка пред най-големия магазин за играчки до ПловдивДжъмбо„.

Стотици се бяха наредили в днешния следобед, въоръжени с празна количка, и очакваха да бъдат допуснати вътре, сподели репортер на в.“Марица“.

Униформени и служители на магазина следяха зорко за дистанция на опашката и услужливо подмятаха забележка на клиенти, забравили за противоепидемичните мерки.

От другата страна пък с широка усмивка излизаха вече завършилите коледната шопинг терапия. От огромни торби и кутии се показваха еднометрови плюшени мечоци и елени, пластмасови говорещи и плачещи кукли, ръмжащи коли и хеликоптери с дистанционно, и, разбира се, от цветни по-цветни коледни декорации и Дядо Коледа в почти човешки ръст.

Паркингът се оказа тесен за всички желаещи да напазаруват, но пък имаше настроение на опашката, а не напрежение заради дълго чаканото махване с ръка за нахлуване в магазина.

Освен пловдивчани, сред пазаруващите в магазина бяха и доста пазарджиклии. Активно присъствие отчетоха и жители на Хасково.

Някои от клиентите споделиха, че предпочитат по-рано да подготвят подаръците и да са спокойни. Други пък заявиха, че ще работят покрай Коледа и затова са тук в съботния ден, въпреки че се страхуват от коронавируса.

На въпрос защо не прибягват до онлайн пазаруване, те отговориха, че рядко го правят. „Първо, коледното пазаруване си е емоция, второ, друго си е да пипнеш и да видиш отблизо„, коментира шеговито двойка от Пловдив, дошла да подготви изненадите под елхата за дъщеря си.

Работното време на магазина е удължено предвид огромния наплив. Клиентите могат да избират подаръци от 8 сутринта до 22 часа вечерта.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук