Нидал Алгафари: Слави Трифонов пропусна шансовете си да бъде голям фактор в политиката (ВИДЕО)
„Право е на президента да обяви дата за изборите и той го направи.“ Това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Канал 3 Нидал Алгафари, политически ПР-специалист. „Ранни избори са лошо за тези, които още не са направили партии, защото няма да имат достатъчно време, както и за малките партии“, подчерта гостът. „Голямото недоволство […]

„Право е на президента да обяви дата за изборите и той го направи.“ Това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Канал 3 Нидал Алгафари, политически ПР-специалист.

„Ранни избори са лошо за тези, които още не са направили партии, защото няма да имат достатъчно време, както и за малките партии“, подчерта гостът.

„Голямото недоволство от управлението не се получи, защото не успяха да убедят други недоволни, те бяха използвани“, убеден е Алгафари.

„Слави Трифонов имаше шанс да бъде политически играч по време на неговия референдум и малко преди махането му от телевизията, той пропусна тези шансове“, смята още той.

„Пандемията не е управлявана от правителството, това се случи на целия свят, така че COVID-19 няма да е фактор в тези избори“, заключи Нидал Алгафари.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук