Къде можем да гледаме мача Пулев – Джошуа?
Кубрат Пулев ще получи втори шанс в кариерата си да се превърне в първия българин световен шампион в тежка категория на професионалния бокс, изправяйки се срещу настоящия първенец Антъни Джошуа в Лондон Двамата се изправят един срещу друг в събота вечер от 20:00ч. българско време, като ще бъдат допуснати 1000 привърженици на бокса, които изкупиха […]

Кубрат Пулев ще получи втори шанс в кариерата си да се превърне в първия българин световен шампион в тежка категория на професионалния бокс, изправяйки се срещу настоящия първенец Антъни Джошуа в Лондон

Двамата се изправят един срещу друг в събота вечер от 20:00ч. българско време, като ще бъдат допуснати 1000 привърженици на бокса, които изкупиха за секунди билетите.

За щастие, въпреки че българска телевизия няма да излъчи двубоя, той ще бъде предаван на територията на България от стрийминг услугата DAZN, която държи правата за излъчване на двубоя Кубрат Пулев – Антъни Джошуа (регистрирай се в DAZN за мача тук).

Самата галавечер ще бъде с коментар на български език, който ще бъде дело на Огнян Георгиев и Камен Петров – двама от най-добрите специалисти в бранша у нас, пише Евроком. Те ще ни направят съпричастни с всичко, което се случва на ринга в „Уембли“. Галавечерта е с начален час 20:00 българско време, а ПулевДжошуа се очаква да започне около полунощ!

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа – Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук