Коли закъсаха в Родопите заради обилния снеговалеж
Обилен сняг вали в Родопите. Това затрудни движението и наложи да се затворят за камиони два от проходите там, предава Bulgaria On Air. Рано сутринта се е образувала колона от автомобили на пътя Пловдив-Смолян преди Пампорово. Имаше и закъсали коли. Движението на моторни превозни средства с маса над 12 тона с ремаркета и полуремаркета през […]

Обилен сняг вали в Родопите.

Това затрудни движението и наложи да се затворят за камиони два от проходите там, предава Bulgaria On Air. Рано сутринта се е образувала колона от автомобили на пътя Пловдив-Смолян преди Пампорово. Имаше и закъсали коли.

Движението на моторни превозни средства с маса над 12 тона с ремаркета и полуремаркета през проходите „Рожен“ и „Превала“ е ограничено. Причината е интензивен снеговалеж и снегопочистване тази сутрин.

Превозните средства до 12 тона задължително трябва да са с вериги, преминавайки през прохода „Превала„. В района на Доспат вали сняг, но също няма въведени ограничения.

Мокър сняг вали и в Смолян. От пътната агенция апелират шофьорите да карат с повишено внимание и със съобразена с пътните условия скорост.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук