Николай Марков: Защо властите у нас не реагираха на ранната поява на КОВИД-19 у нас?
„След като ни съобщиха тържествено, че най-търсеното име в нета за годината било на военният хирург и прочут гербер Мутафчийски, значи трябва вече да ни е ясно кой ще бъде следващият кандидат за президент на безличната бандитска територията“ Това пише във фейсбук профила си експертът по национална сигурност Николай Марков. Той обвинява здравните власти у […]

„След като ни съобщиха тържествено, че най-търсеното име в нета за годината било на военният хирург и прочут гербер Мутафчийски, значи трябва вече да ни е ясно кой ще бъде следващият кандидат за президент на безличната бандитска територията“

Това пише във фейсбук профила си експертът по национална сигурност Николай Марков. Той обвинява здравните власти у нас в липса  на адекватна реакция при ранните прояви на КОВИД-19 на територията на България. Ето публикацията му:

 „Помните, че същата политическо-олигархична симптоматика се прояви и с името на сегашния Главен прокурор, който сам се състезаваше със себе си в надпревара за големия златен трон.

И след като Мутафчийски е новородения младенец в лабораторни политически условия, образец за човек, лекар, административен апаратчик, всезнайко и национален чувален погребален агент /…ама, яко ще се мре/ – нека да отворим с вас една тъмна и непрочетена страница от нашето многострадално национално житие. Време е.

Първият починал от Коронавирус пациент у нас е през месец септември, миналата година! Много преди да бъде набеден гр.Ухан като дежурен виновник, само защото един китаец изял някакъв прилеп и така станала работата с въпросната биотехнология. Да, ама няма нищо общо със случая и сами виждате, че изведнъж този китайски град потъна в медийно забвение при това напълно контролирано. Пита се защо след като другарят Мутафчийски и подобни нему апаратчици са знаели много добре, че неизвестен за света „вирус“ присъства вече в България и причинява много лоша смърт, не е имало реакция по задължителна при такива случаи превенция, почти три месеца? Никаква.

–––––––––––––––––––––––

Пита се още колко други хора умряха до месец декември м.г. от същият този вирус и защо всички дружно мълчаха – съгласувано с престъпното ни правителство?! А до месец март тази година колко хиляди български граждани бяха погребани набързо, с напълно подменена диагноза за смърт? Как се нарича това длъжностно поведение?

Последва глуповата политическа карантина и безгрижно лятно къпане в тотално и максимално разваваща се вирусна инфекция! Мълчанието на власт и лекари от НОЩ продължи в пълна сила, покрито с медийни полуистини. И изведнъж, о, чудо? България на първо място в света по смъртност от Ковид и видите ли, тези същите „герои“, които мълчаха цяла година и погребаха с бездействие и грешно действие хиляди невинни хора, ще ни спасявали отново и отново. На всичко отгоре, стигнаха до почти научен извод, че ние гражданите сме били виновни за последствията, само защото не носим маски, каски и не спазваме неадекватните им решения! Въпреки, че и това твърдение не е вярно!

Мога да продължа още дълго и все така конкретно, но ще спра до тук, а вие сами помислете какво ви казвам и защо. Засечете времето и събитията. Ако искате да живеете, обаче, достойно и да бъдат уважавани вашите граждански права – трябва да ги защитите лично. Досега, вероятно смятате, че мафията ще ви ги даде даром, само защото ви сапунисва, че сте европейци. Груба грешка!

Мафията е ламя, която се храни с хора! Докато умре.“

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук