КАТ с поредна акция: Проверяват за превишена скорост, алкохол и наркотици
КАТ с поредна акция на пътя. Проверките ще се извършват до края на следващата седмица. Този път от „Пътна полиция“ ще следят за превишена скорост, алкохол и наркотици Полицаите ще проверяват и дали шофьорите спазват правилата за движение по пътищата в населените и извън населените места, предава БНТ. Заради зачестилите инциденти през последните дни в […]

КАТ с поредна акция на пътя. Проверките ще се извършват до края на следващата седмица. Този път от „Пътна полиция“ ще следят за превишена скорост, алкохол и наркотици

Полицаите ще проверяват и дали шофьорите спазват правилата за движение по пътищата в населените и извън населените места, предава БНТ.

Заради зачестилите инциденти през последните дни в Бургас, пътните полицаи започнаха масови проверки. И днес нарушители не липсваха.

Особено внимание се обръща на шофьори, които превишават скоростта или са седнали зад волана след употреба на алкохол и наркотици. Само за последните няколко дни в Бургас са установени множество нарушения.

„Имаме до момента констатирани 601 нарушения за периода, като от тях 4 водачи са нарушили с над 50 км в градски условия, съответно е създадена организация те да бъдат издирени“, заяви инсп. Димитър Гочев от „Пътна полиция“ – Бургас.

Новата акция на „Пътна полиция“ се провежда на територията на целия Европейски съюз.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук