Приятелка на убитите във Варна: Той многократно я заплашваше, а тя го провокираше!
Любовна драма стои в основата на тройната смърт във Варна.  Това е основната версия на разследващите. Убитата 23-годишна Диляна е имала връзка с двамата мъже. Как се е стигнало до фаталния сценарий? 40-годишният Димитър и бившата му приятелка 23-годишната Диляна са двете жертви в трагичната история. За техните отношения разказва един от най-близките им приятели. „Повече […]

Любовна драма стои в основата на тройната смърт във Варна. 

Това е основната версия на разследващите. Убитата 23-годишна Диляна е имала връзка с двамата мъже. Как се е стигнало до фаталния сценарий?

40-годишният Димитър и бившата му приятелка 23-годишната Диляна са двете жертви в трагичната история. За техните отношения разказва един от най-близките им приятели.

Повече от 2 години бяха заедно, бяха в близки отношения. Разделиха се преди няколко месеца. Оправиха се за малко. След това пак имаше някакви драми, лични драми някакви. Накратко – това е една любовна драма с много трагичен край„, сподели пред Bulgaria On Air Десислав Димитров.

До който вероятно се е стигнало след скандал между двамата във фаталния ден. Тяхна приятелка, която не пожела да разкрие самоличността си, заяви, че Димитър е отправял заплахи към Диляна многократно.

Той я заплашваше. Не знам това забавляваше ли я, тя също го провокираше. Искам само да кажа на всички момичета, които имат подобна връзка, че тези заплахи не са шега и трябва да внимават„, предупреди момичето.

Сред основните версии, по които работи полицията, е двойно убийство с последвало самоубийство. Десислав Димитров обаче не вярва Димитър да е отнел живота на Диляна, а след това и своя.

„Не мисля, че го е направил. Но ще разберем, надявам се скоро„, каза още той.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук