Пеевски се прибра в България
За среща с него иска отрицателен PCR-тест Най-влиятелният депутат и медиен магнат в България – олигархът Делян Пеевски, стъпи на родна земя преди Коледните празници, съобщи LIBERTA.BG. Пеевски се намира в хотел „Ястребец“ в Боровец, където отпразнува и рождения си ден в компанията на високия държавен гост – главния прокурор Иван Гешев.  По информация от източниците на медията, […]

За среща с него иска отрицателен PCR-тест

Най-влиятелният депутат и медиен магнат в Българияолигархът Делян Пеевски, стъпи на родна земя преди Коледните празници, съобщи LIBERTA.BG.

Пеевски се намира в хотел „Ястребец“ в Боровец, където отпразнува и рождения си ден в компанията на високия държавен гост – главния прокурор Иван Гешев. 

По информация от източниците на медията, в радиус от 300 метра около хотелският комплекс, за който се смята, че неофициално е на депутата на ДПС, районът е отцепен. А поради високата заболеваемост от коронавирус в България (първо място в света по смъртност от Covid-19), среща с Пеевски хора от близкото му извънсемейно обкръжение и други политически лица и олигарси, могат да получат само след представяне на отрицателен PCR-тест.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук