Пациенти, излекувани от COVID-19, трогнаха медиците във ВМА
Пациенти, излекувани от COVID-19, трогнаха медиците във Военномедицинската академия (ВМА). От благодарност за грижите те написаха на ръка бележка и я залепиха на вратата на ковид зоната. „Усмивката при изписване от болницата – това ни стига… Едва няколко реда, а толкова много топлина, кураж и сила. Признателността във вашите очи – нашите пациенти, е най-голямата […]

Пациенти, излекувани от COVID-19, трогнаха медиците във Военномедицинската академия (ВМА). От благодарност за грижите те написаха на ръка бележка и я залепиха на вратата на ковид зоната.

„Усмивката при изписване от болницата – това ни стига… Едва няколко реда, а толкова много топлина, кураж и сила. Признателността във вашите очи – нашите пациенти, е най-голямата награда за нас медиците! Това е двигателят, който ни кара да продължаваме да вървим смело напред, въпреки умората, трудностите, неизвестните и стихийността, с която тази пандемична година ни постави на първата линия!“, споделят във Фейсбук от ВМА.

Текстът на бележката, залепена от излекуваните пациенти, гласи:

„Мили хора, не мога да открия толкова силни думи, с които да ви благодаря, не само за лечението, а и за вниманието. Добрата дума, успокояващата усмивка с очите, само тях виждахме и това ни стигаше. Едно благодаря не стига! Един поклон е малко! Ще се молим за вас!

С най-искрена обич:

Димитър и Бойка.

Господ да ви пази!“

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук