Мицкоски: Борисов лично ми каза, че Заев е обещал да изпълни всички искания на София
Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски заяви в ефира на местна телевизия в Република Северна Македония (РСМ), че българският премиер Бойко Борисов лично му е казал, че македонският му колега Зоран Заев е обещал да изпълни всички искания на София, докато е бил в опозиция, предава електронното издание „360 степени“, цитирано от Агенция „Фокус“. „Попитахте ме […]

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски заяви в ефира на местна телевизия в Република Северна Македония (РСМ), че българският премиер Бойко Борисов лично му е казал, че македонският му колега Зоран Заев е обещал да изпълни всички искания на София, докато е бил в опозиция, предава електронното издание „360 степени“, цитирано от Агенция „Фокус“.

„Попитахте ме за Борисов. Той ми е казвал лично, че това, което искат (от България) днес е обещано от Зоран Заев. Не съм присъствал на този разговор и не мога да потвърдя достоверността на тази информация… но лично аз съм чувал това от него. Когато е бил опозиционер и когато е бил кмет (на Струмица), той е бил при него (при Борисов) и го е казал само, за да стане премиер“, заяви Мицкоски.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук