Главният секретар на МВР с подробности за касапницата във Варна (ВИДЕО)
„Нека хората да бъдат спокойни, няма троен убиец, който да се разхожда на свобода“. Това заяви в ефира на Нова ТВ главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов във връзка с убийството във Варна. Продължава разследването на трагедията във Варна, при която трима души бяха намерени мъртви в жилищна кооперация в центъра на града. […]

„Нека хората да бъдат спокойни, няма троен убиец, който да се разхожда на свобода“. Това заяви в ефира на Нова ТВ главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов във връзка с убийството във Варна.

Продължава разследването на трагедията във Варна, при която трима души бяха намерени мъртви в жилищна кооперация в центъра на града.

„Към момента основната версия на полицията е двойно убийство с последвало самоубийсто“, заяви главен комисар Ивайло Иванов. 

Все още се очакват резултатите от аутопсиите на телата, както и балистичните експертизи.

Както вече стана известно, около 10.15 часа в сряда в полицията е подаден сигнал, че в апартамент на ул. „Македония“ във Варна е станала стрелба, завършила с жертви.

Когато отиват на място, полицаите откриват три трупа – на 40-годишния Димитър, на 23-годишната Диляна и на 41-годишен швед.

По все още непотвърдена информация, фаталната Диляна и Димитър имали доскоро бурна и страстна връзка, но се разделили, а скоро след това тя започнала връзка с шведа.

В апартамента на Димитър, където се разиграла драмата, полицаите откриват и цял боен арсенал, заради което работят и по друга версия, освен по тази за любовен триъгълник, завършил със смърт.

На кадри се виждат счупените прозорци на апартамента, вероятно от изстрелите.

Появи се и информация, че от балкон на сградата е скочило момиче, но не е ясно дали това е балконът на апартамента, в който е извършено убийството.

От полицията съобщиха, че ще дадат повече информация по случая по-късно през деня.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук