Ген. Мутафчийски: Аз ще се ваксинирам! Това е единственото вярно и отговорно решение
С емоционален призив се обърна днес към колегите си началникът на ВМА и на Националния оперативен щаб срещу коронавируса ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски. В публикация на Фейсбук страницата на ВМА той ги призова да се информират от научни източници, да бъдат на нивото, на което се очаква от тях, за да са полезни за […]

С емоционален призив се обърна днес към колегите си началникът на ВМА и на Националния оперативен щаб срещу коронавируса ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски.

В публикация на Фейсбук страницата на ВМА той ги призова да се информират от научни източници, да бъдат на нивото, на което се очаква от тях, за да са полезни за своите пациенти и да дадат верните съвети.

Ето пълния текст на публикацията:

!!АЗ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ!!

Това е единственото вярно и отговорно решение, за да не допусна да бъда източник на зараза към моите пациенти, колеги, приятели, близки, майка, баща.

Призовавам моите колеги да се информират от научни източници, да бъдат на нивото, на което се очаква от тях, за да са полезни за своите пациенти и да дадат верните съвети.

Медицината се развива с гигантски крачки. А изискванията към нас са да бъдем непрекъснато на пулса на времето, с промените, които се случват в медицината, за да може да дадем вярно послание.

Генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS
Началник на ВМА

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук