Бургазлия се застреля с „Макаров”
Мъжът насочил пистолета към слепоочието си и натиснал спусъка Жестока драма се е разиграла в блок 11 на бургаския жк. „Славейков”. Мъж се е самоубил, застрелвайки се с личния си пистолет „Макаров“. Мъртвият е 82-годишният Стою Стоев, съобщи Флагман.бг. Стоев излязъл от апартамента си на 5 етаж в блока и седнал на междуетажната площадка. След […]

Мъжът насочил пистолета към слепоочието си и натиснал спусъка

Жестока драма се е разиграла в блок 11 на бургаския жк. „Славейков”. Мъж се е самоубил, застрелвайки се с личния си пистолет „Макаров“. Мъртвият е 82-годишният Стою Стоев, съобщи Флагман.бг.

Стоев излязъл от апартамента си на 5 етаж в блока и седнал на междуетажната площадка. След няколко минути се чул изстрел. Съседи, които по това време си били вкъщи, веднага излезли да проверят какво става. В този момент тялото на Стою Стоев лежало, обляно в кръв на стълбите. Възрастният мъж се прострелят в слепоочието, като 9-милиметровият куршум буквално пръснал главата му.

На място веднага пристигнали служители на Второ РУ и екип на Спешна помощ, който е констатирал смъртта на бургазлията. Минути след това пристигнала и трупна линейка, разказаха съседи.

По думите им самоубийството му било породено от тежка депресия и самота. През 2009 година Стою погребал дъщеря си и след трагедията изцяло променил поведението си. Бил много дружелюбен старец и въпреки годините си – в цветущо здраве, разказаха още живущи във вход 1 на блок 11.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук