Александър Ненков: Хората оценяват магистралите, всичко останало е едно голямо лицемерие
Хората оценяват магистралите, всичко останало е едно голямо лицемерие Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Александър Ненков по време на дебата по Закона за обществените поръчки на второ четене, предаде репортер на Агенция „Фокус“. „Когато има обществени поръчки, няма корупция ли? Това ли се опитвате да обясните. Няма злоупотреби? Разбира се, че има. Това по никакъв […]

Хората оценяват магистралите, всичко останало е едно голямо лицемерие

Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Александър Ненков по време на дебата по Закона за обществените поръчки на второ четене, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Когато има обществени поръчки, няма корупция ли? Това ли се опитвате да обясните. Няма злоупотреби? Разбира се, че има. Това по никакъв начин не отменя идеята за ин хаус възлагането. Напротив, има си разследващи органи. Тези органи са тези, които трябва да установят дали има корупция или няма. Няма как да се бием в гърдите, че навсякъде всичко е прекрасно“, каза още Ненков.

Той обърна внимание, че „кучето е заровено“ в пътищата, които ГЕРБ са построили.

„Те не са наши. Ние не сме казвали, че са нашите. Това са магистрали и инфраструктурни обекти, било то жп, те са за хората. Те са за това да може да се развива бизнесът ,да има повече работни места“, допълни още депутатът от ГЕРБ.

Източник: https://www.dunavmost.com/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук