30 нови работни места разкрива община Бургас
Община Бургас търси да назначи 30 нови служители на работа в различни свои структури. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Те ще бъдат наети по различни проекти и направления на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Община Бургас даде шанс на 8 безработни младежи до 29-годишна възраст срещу заплащане да придобият професионален опит, трудови навици […]

Община Бургас търси да назначи 30 нови служители на работа в различни свои структури. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Те ще бъдат наети по различни проекти и направления на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

Община Бургас даде шанс на 8 безработни младежи до 29-годишна възраст срещу заплащане да придобият професионален опит, трудови навици и практически умения по специалността. Пет от тях бяха назначени преди броени дни, а останалите одобрени лица ще бъдат наети в началото на следващата година. Те ще работят в 5 различни общински отдели.

Най-голям е броят на служителите, които се търсят в най-новата социална услуга в Бургас – Центъра за подкрепа на лица с увреждания, който се намира в партера на бл. 42 в ж.к. „Братя Миладинови“. За там се търсят 19 специалисти – директор, социални работници, медицински сестри, рехабилитатор, психолог, трудотерапевти, домашни санитари за предоставяне на мобилни интегрирани услуги в домашна среда, санитари за „Заместваща грижа“ и шофьор.

Още 3 нови работни места се откриват в друга социална услуга, разкрита през това лято от Община Бургас – Преходното жилище за деца от 15 до 18-годишна възраст в кв. „Акации“ на улица „Беласица“ № 9. Там необходимите кадри, които се търсят са директор, социален работник и медицинска сестра.

Необходимите документи и за двата социални центъра са заявление за кандидатстване по образец – за всички длъжности, автобиография по образец – за всички длъжности, копие от документи за придобита образователна степен, копие от документи, доказващи професионален опит – трудова или служебна книжка, договор, документ за самоличност за справка и медицинско свидетелство за работа.

Мястото за подаване на документите е в Деловодството на Община Бургас на улица „Александровска“ № 26. Документи за кандидатстване за Преходното жилище за деца в кв. „Акациите“ ще се приемат в срок до 16.12.2020 г., а за Центъра за подкрепа на лица с увреждания в ж.к. „Братя Миладинови“ – до 31.12.2020 г.

Начинът на провеждане на подбора на кандидатите ще се осъществи на два етапа – оценка по документи и оценка на кандидатите чрез провеждане на интервю.

С пълните изисквания за кандидатстване и заемане на обявените длъжности може да се запознаете на официалния сайт на Община Бургас – в раздел „Кариери“ – „Обявления за конкурси“ или направо ТУК.

Източник: http://epicenter.bg/

ЧЕТИ САМО АКТУАЛНИ НОВИНИ http://10bg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Харесай ни във Фейсбук